Catering Świąteczny z odbiorem własnym
Menu | Waga | Cena |
Barszcz czerwony (zamknięty w słoiku) | 900 ml | 28,00 zł |
Kompot z suszu (zamknięty w słoiku) | 900 ml | 32,00 zł |
Dorsz pieczony na warzywach z boczniakami | 600 g | 48,00 zł |
Filet z karpia marynowany: koper włoski, por, suszony pomidor | 600 g | 70,00 zł |
Schab pieczony ze śliwkami i rozmarynem | 0,5 kg | 39,00 zł |
Rolada z boczku nacierana chrzanem z majerankiem | 0,5 kg | 39,00 zł |
Pierogi z kapustą i grzybami | 1 kg | 42,00 zł |
Pierogi z serem i ziemniakami | 1 kg | 36,00 zł |
Kapusta zasmażana z grzybami | 1 kg | 28,00 zł |
Ryba po grecku | 0,5 kg | 38,00 zł |
Pasztet pieczony z grzybami i tymiankiem | 0,5 kg | 35,00 zł |
Pasztet warzywny z soczewicą (wegański) | 0,5 kg | 30,00 zł |
Bigos staropolski | 1 kg | 45,00 zł |
Tradycyjna sałatka jarzynowa | 1 kg | 35,00 zł |
Ciasto Sernik baskijski forma okrągła 6 porcji | 1 szt. | 60,00 zł |
Zamówienia prosimy składać:
telefonicznie: 570 191 037
drogą mailową:
Zamówienia przyjmujemy do 20.12.2024 do godz. 17.00 lub do wyczerpania zapasów. Minimalna wartość zamówienia – 150 zł.
Należy je przedpłacić w 100%.
Obiór zamówień w restauracji w dniach: 22-23.12.2024 w godz. 10.00 – 17.00